Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5 hurtige om Esbjerg: Lars, Anders og Carsten er vilde med Ingeborg

Af Camilla Thorenfeldt
Lars Prisfeldt, Anders Davidsen , Carsten Prisfeldt / Foto: Camilla Thorenfeldt
Lars Prisfeldt, Anders Davidsen , Carsten Prisfeldt / Foto: Camilla Thorenfeldt

Hver uge vil vi hos MigogEsbjerg dele “5 hurtige om Esbjerg” fra en person/personer, vi har talt med. Vi vil gerne dele så meget, vi kan, om de dejlige muligheder og tilbud, vi har i byen.

I denne uge kan du hilse på intet mindre end tre personer. Vi har talt med Lars Prisfeldt, Anders Davidsen og Carsten Prisfeldt. De er vilde med Esbjerg og holder meget af et bestemt sted.

Hvad er det bedste ved Esbjerg?

Esbjerg som by, er en stor by – uden at være en storby. Vi mener, at den har alt, hvad den skal bruge, og så har byen været igennem en rigtig positiv udvikling igennem de sidste mange år. Og så er vi så heldige, at forbindelsen mellem hav og by er så tæt.

En af de virkelig gode kvaliteter ved byen er, at spisescenen er blevet forbedret markant. Der er så mange gode madoplevelser, og mulighederne er mange.

Dit yndlingsspot i byen?

Vi er virkelig vilde med Marbæk. Det er en 15 minutters køretur langs vandet fra Esbjerg, og når du lander derude, så får du naturen helt tæt på. Vi bruger det rigtig meget sammen med familien.

Et sted/lokation der er undervurderet i Esbjerg?

Det må være alle de grønne spots i Esbjerg. De fortjener altså noget opmærksomhed. Vi er så heldige, at vi har Vognsbølparken, Byparken og I.C Møllerparken midt i vores skønne by.

Og det er altså ikke mange steder, der kan prale af det. Det er en masse små perler med mange muligheder.

Foto: Camilla Thorenfeldt

Din favorit cafe/restaurant i byen?

Vi er tosset med at komme Hos Ingeborg. Det har en masse charme og personlighed, det er nogle hyggelige lokaler og noget dejlig mad. Og så er Jan, der har stedet, altså altid klar med smil og en fremragende service.

Hvad kunne Esbjerg bruge mere af?

Vi kunne virkelig godt tænke os mere positivitet. Der sker så mange spændende og gode ting i Esbjerg. Og der er brug for positiv omtale. Vi håber der er flere, der også vil være med til at tale Esbjerg op på den gode måde, så vi sammen er med til at fokusere mere positivt på Esbjerg.

Del artikel

Andre læser også