Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5 hurtige om Esbjerg: Tilflytter fra Horsens er vild med unik udsigt i byen

Af Camilla Thorenfeldt
Julie med sin lille baby / Foto: Camilla Thorenfeldt
Julie med sin lille baby / Foto: Camilla Thorenfeldt

MigogEsbjerg deler “5 hurtige om Esbjerg” fra en person, vi har talt med. Vi vil gerne dele så meget, vi kan, om de dejlige muligheder og tilbud, vi har i byen.

I denne uge kan du hilse på Julie på 26 år, som er tilflytter fra Horsens. Hun har læst til Jordemoder i Esbjerg og er lige nu på barsel. Hendes yndlingsrestaurant har en af de mest unikke udsigter i byen – læs med hvor det er.

Hvad er det bedste ved Esbjerg?

Jeg er helt vild med det sammenhold, der er i byen, selvom det er en storby. Jeg er selv tilflytter fra Horsens, og da jeg startede på mit studie på UC SYD, så var vi bare så heldige at finde sammen fra holdet. Det kan altså noget helt specielt, når du føler, at du hører sammen med nogen og har et netværk som tilflytter. Jeg er færdiguddannet jordemoder, og lige nu er jeg på barsel og nyder byen.

Dit yndlingsspot i byen?

Det er helt klart Kaffesmeden, der ligger i Smedegade. Et hyggeligt sted, med rigtig dejlig kaffe, og så bruger de lækre råvarer. Stedet er hyggeligt indrettet, og der er altid mange mennesker. Og så er det dejligt, at det ikke er en stor kaffekæde. Det er et helt specielt sted, og jeg er virkelig vild med at komme der.

Kaffesmeden i Smedegade er et af Julies yndlingsspots i Esbjerg / Foto: Camilla Thorenfeldt

Et sted/lokation der er undervurderet i Esbjerg?

Det er uden tvivl Vognsbølparken. Den park har simpelthen alt. Skoven, store grønne områder, dyrene, vand, og en masse hyggekroge. Det er meget børnevenligt, og så nyder jeg at gå ture med barnevognen herude.

Din favorit café/restaurant i byen?

Hvis man ikke har prøvet Plates I Esbjerg, så er det et MUST. Restauranten har simpelthen den mest unikke udsigt i Esbjerg og sammen med deres dejlige mad, så er det bare et helt specielt sted. Det er altså ikke mange steder i Danmark, du har mulighed for at sidde og spise med sådan en udsigt.

Hvad kunne Esbjerg bruge mere af?

Jeg mangler nogle flere muligheder for shopping, og specielt her i gågaden. Det kunne være dejligt med små specialbutikker og i det hele taget bare flere butikker. Jeg håber på, der kommer mere liv i alle de tommer lokaler her i gågaden. Det tror jeg kunne give noget godt til Esbjerg.

Del artikel

Andre læser også