Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

EfB skriver kontrakt med ung spiller: Flittig målscorer er ny mand i klubben

Af Mads Grinderslev
Frederik Flaskager kan nu trække i EfB-trøjen. Pressefoto
Frederik Flaskager kan nu trække i EfB-trøjen. Pressefoto


Esbjerg fB har skrevet kontrakt med en ung spiller, der ved, hvordan man scorer mål.

Spilleren er 19-årige Frederik Flaskager, der netop har signeret en et-årig kontrakt og bliver en del af førsteholdet den kommende sæson.

Frederik Flaskager kommer til fra Vejle BK, hvor han har spillet to førsteholdskampe og senest scorede 15 mål og sluttede som nummer tre på topscorerlisten i den nu afsluttede sæson i U19 Ligaen.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen sætter i en pressemeddelelse ord på, hvorfor det har været en prioritet at tilknytte den unge spiller:

“Vi får i Frederik Flaskager en ung, frisk og dynamisk spiller med stort gåpåmod ind i truppen, og det glæder vi os til. Frederik har scoret rigtig mange mål på ungdomsniveau, hvilket har gjort ham interessant for andre klubber, men han har valgt EfB til, og det er vi glade for. Der ligger nu et arbejde i at udvikle hans spidskompetencer yderligere, og det tror vi på, vi kan i fællesskab, så Frederik bliver et vigtigt aktiv for os i den kommende sæson. Vi glæder os til at byde ham velkommen, når vi tager hul på opstartsperioden”

Tro på projektet

Hovedpersonen glæder sig ifølge pressemeddelelsen over klubskiftet, og ser frem til at tørne ud i blåt og hvidt:

“EfB er jo en stor klub, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af forholdene og ikke mindst trænerne. Jeg har haft gode snakke med ”Lungi” og Søren Pallesen, og ligesom jeg tror på klubben og projektet, så har jeg også en følelse af, at den tror på mig, så jeg glæder mig til at komme godt i gang med mine nye holdkammerater. Og så selvfølgelig også til at spille inde på Blue Water Arena foran fansene”, fortæller han.

EfB har også meldt ud, at klubben har forlænget aftalen med 19-årige Elias Andersen, som nu bliver en fast del af førsteholdstruppen. Han har nu kontrakt frem til sommeren 2025.

X-factor

Elias Andersen kom til EfB i begyndelsen af 2023 fra Kolding IF, men har også spillet ungdomsfodbold i samarbejdsklubben Sædding/Guldager IF.

– Elias Andersen har x-faktor i sit spil, som vi skal have videreudviklet yderligere på. Vi har i forårssæsonen set smagsprøver på, hvad Elias kan bidrage med, og han fik sågar scoret i sæsonens sidste kamp. Hidtil har Elias trænet med nogle gange om ugen, men nu skal han være med hver dag, og jeg har en forventning om, at han vil kunne tage nogle store skridt i den rigtige retning i vores miljø i løbet af det kommende år”, udtaler Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen.

Den unge spiller er selv stolt:

“Gennem hele min barndom har jeg været på stadion og set fodbold, og drømmen har hele tiden været at blive en del af førsteholdet, og den mulighed får jeg nu. Jeg har fået en del minutter i forårssæsonen og også scoret, og det har givet blod på tanden i forhold til at opnå endnu mere, så det er jeg klar til at arbejde hårdt for, fortæller han.

Elias Andersen. Pressefoto

Del artikel

Andre læser også