Esbjergs bedste grillbar: De kommer fra hele Danmark for at spise Caspers mad
I 9 måneder har Casper Knudsens grillbar ligget på Darumvej 145P i Esbjerg.
siden 1. marts 2024 har har han opbygget noget der minder om en større succes, med hans helt eget take på lækker grillmad.
Hvis du er på jagt efter saftige burgere, sprøde fritter og cheatmeals, lavet med masser af kærlighed og får alle til at smile, så skal du kigge forbi Burger & Cheatmeals – én af Esbjergs absolutte favoritter, når det kommer til grillmad i verdensklasse.
Beliggende lige uden for centrum, har Burger & Cheatmeals hurtigt markeret sig som stedet, hvor kvalitet, smag og en hyggelig atmosfære går op i en højere enhed.
Ejeren er Casper Knudsen på 30 år, der virkelig bare elsker at forkæle sine kunder med lækker grillmad. Han har opbygget en solid fast kundekreds og Facebooksiden er fyldt med positive tilkendegivelser, fra dem der vender tilbage og får deres grillmad hos Casper.
Og i grillbaren handler det ikke kun om at få stillet sulten – det handler om at nyde et måltid, der virkelig rammer plet.
“For mig handler det om at lave kvalitetsmad til alle mine kunder. Og jeg går altså ikke på kompromis med råvarerne her i butikken” fortæller Casper Knudsen.
For Casper vil gerne kunne give alle sine kunder en god oplevelse, hver eneste gang de kommer og spiser hos ham.
Jeg har altid elsket at lave mad
Casper Knudsen er uddannet slagter og har over 10 års erfaring med faget og så banker hans hjertet for mad.
“Min kærlighed til mad går rigtigt lang tilbage. Jeg har altid elsket at stå i et køkken. Jeg startede i Coop madskole. De søgte 80 af de bedste elever til slagter og delikatesse, og der kom jeg med. Der var 876 ansøgere til at starte med og vi blev testet i al grundlæggende viden og herefter blev feltet indsnævret og vi stod 80 tilbage.
Jeg fik en læreplads i Bramdrupdam og blev færdig som slagter. Det var en vild rejse og jeg lærte rigtig meget af forløbet,” fortæller Casper.
Da han var med i forløbet mødt han kokken Claus Holm, som var tilknyttet Coop madskole på det tidspunkt. Han var en stærk opbakning og støtte og kom på forbi flere gange. Og den dag i dag, har Casper og Claus stadig forbindelse til hinanden.
Casper drømmer om at få Claus Holm forbi hans grillbar og lave mad en dag.
Og hans erfaring fra slagterfaget og kærligheden til maden, tager han også med hver eneste dag han går på arbejde.
Alle de forskellige råvarer han bruger, er nøje udvalgt og han ved hvad han vil have.
Kødet er Sashi-kød og det hakker han selv, hver eneste dag, så det er friske og saftige bøffer, der er i burgerne. Det bedste kød til kunderne.
Alle grøntsager er friske, sovsen til bøfsandwichen er lavet fra bunden og de bløde løg har simret og er karamelliseret på panden, så de er perfekte som tilbehør.
Alt skal spille 100 procent. før Casper serverer det for kunderne i grillbaren.
Burger & Cheatsmeals er min drøm
Casper har altid drømt om at åbne sit eget sted. Og de sidste mange måneder har været hårdt arbejde, for det er kun Casper der står for at servicere sine kunder og lave alt andet. Han har dog stor opbakning fra familien, som han er tæt knyttet til.
I øjeblikket har han også en på prøve, så han kan få noget hjælp til at drive succesen videre. Sammen med ham selv.
“Jeg vil gerne have det er top-service og kvalitet jeg serverer for min kunder. Jeg har i øjeblikket en meget dygtig kvinde på prøve. Hun er uddannet kok, på en restaurant i byen og har stor erfaring, med lige præcis det jeg ønsker, så jeg håber det bliver et match” fortæller Casper.
For Casper er grillbaren mere end bare hans drøm.
“Jeg har haft så travlt de sidste mange måneder og lavet det der gør mig glad. Jeg har folk der kommer helt fra Nordjylland for at spise hos mig, fordi de havde hørt om min grillbar.
Vi har kun haft åbent for bestilling på telefon, indtil for nylig. Jeg har netop lavet et samarbejde med WOLT, for de næste 3 måneder for at prøve det, da der er så stor efterspørgsel på min mad” fortæller Casper Knudsen.
Han oplever ofte at der er op til halvanden times ventetid, når der er rigtig travlt. Og det er jo selvfølgelig positivt. Og hans kunder venter gerne på maden, for de ved at det er godt, det de får med hjem.
“Ved et helt almindeligt frokost, kan jeg nemt sælge over 100 burgere med fritter. Så går det rigtig stærk,” griner han.
Kvalitets-grillmad lavet med kærlighed
Der er masser at vælge mellem på kortet hos Burger & Cheatmeals og uanset om du er til burgere, fritter eller en helt almindelig ristet hotdog, så kan du få det hos Casper.
“Jeg sælger rigtig mange bacon cheeseburgere, både som almindelige burgere, men også som menu, med sprøde fritter til.
Vores pommes er let krydret og rigtig sprøde, de er virkelig gode,” siger han.
En af de andre burgere de sælger rigtig mange af, er hans kyllingeburger med paneret og friteret kyllingebryst.
“Vi panerer her, inden vi laver burgeren, så den er helt frisklavet når kunden skal spise den,” fortæller Casper.
Udover burgere så er de Loaded Fries også en succes hos Burger & Cheatsmeals.
“De sprøde fritter bliver toppet med kød eller kylling efter eget valg og revet ost. Udover det, så serveres hele herlighed med en genial dressing og syltet rødløg, som komplimentere det hele, uden det bliver for meget. Det passer sammen og fritterne er stadig sprøde, selvom de er toppet med fyld,” forklarer Casper Knudsen.
For Casper er det vigtigt, at han ikke skal gå på kompromis med hans varer. Han vil gerne servere det bedste til sine kunder og han ved det smager godt, det han levere.
Casper og hans familie har rejst meget i USA, så inspirationen til maden, kommer blandt andet derfra. Og så elsker Casper at prøve sig frem og ved selvfølgelig også hvad er smager godt.
Jeg har masser af drømme for min grillbar
Casper vil ikke nøjes.
Og han er ikke bange for at drømme stort, når det gælder hans succes og videreudvikling.
“Jeg vil rigtig gerne ind til Esbjerg centrum på et tidspunkt. Men jeg har ikke travlt og det skal bare være det helt rigtige, for ellers vil jeg ikke gøre det,” fortæller Casper.
Udover at komme ind til centrum med en grillbar, så ved Kasper også, at med hans potientiale og hans erfaring, kan han komme langt.
“Om 10 år ligger Burger & Cheatmeals i hele Danmark, det er det jeg drømmer om. Med mig bagved og med overblikket og med fokus på kvalitet og rigtig god service,” slutter Casper.
Han ved at alt er muligt og han ved – at det han gør, gør andre mennesker glade.
Og hvis du endnu ikke har været forbi Caspers succes – Burger & Cheatsmeals på Darumvej, så har du altså en af dine bedste grillbars-oplevelser til gode endnu.
Afsted med dig.