Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Fem hurtige til Sune Ahrenkiel: En restaurant på Torvet er favoritten

Af Mads Grinderslev
Sune Ahrenkiel. Foto: Mads Grinderslev
Sune Ahrenkiel. Foto: Mads Grinderslev

Hver uge vil vi hos MigogEsbjerg dele “5 hurtige om Esbjerg” fra en person/personer, vi har talt med. Vi vil gerne dele så meget, vi kan, om de mange muligheder og tilbud, vi har i byen.

I denne uge kan du hilse på Sune Ahrenkiel, der siden 2019 har været rektor på Esbjerg Gymnasium. Da han selv gik i gymnasiet, var det også på EG, hvor han nu sidder på rektorkontoret.

Hvad er det bedste ved Esbjerg?

”At alle kender alle. Som jeg plejer at sige, så er Esbjerg verdens største landsby… Og så er man meget nede på jorden, og det kan jeg godt lide. Der er ikke så meget hovski-snovski”  

Hvad er dit yndlingsspot i byen?

Her nævner han blandt andet området ved vandtårnet:

“Herfra kan man kigge ned mod Torvet, musikhuset og ud mod havnen. Der er det globale udsyn mod Nordsøen. Og så kan jeg godt lide Marbæk”

Et sted/en lokation, der er undervurderet?

”Jeg synes, jeg har haft nogle fantastiske oplevelser i Esbjerg Børne- og Ungdomsteater… Sådan et sted, synes jeg, er klart undervurderet, og det, synes jeg, er ærgerligt.  

Din favorit-café eller restaurant?

”Det vil være Dronning Louise. Det er der ingen tvivl om. Der er både god mad og god udskænkning… Hvis man sidder ude på Torvet en sommerdag og nyder det, det kan jeg godt lide.

Hvad kunne Esbjerg godt bruge mere af?

”Måske lidt mere “blærerøvsgen”. Nu sagde jeg godt nok, at jeg godt kan lide, at folk er ned på jorden, men nogle gange er vi måske for jyske og underdriver… Vi har simpelthen så meget at byde på. 

Del artikel

Andre læser også