Gourmetkok står bag: McDonald’s lancerer burger med whiskeysauce
Så er den gal igen.
McDonald’s har de seneste år lavet samarbejder med flere dygtige kokke, som man normalt forbinder med de bedste restauranter i Danmark.
Det nyeste samarbejde er med ingen ringere end Brian Mark fra Søllerød Kro.
Han har allerede lavet burgeren Homestyle Pebersauce, og nu er fastfoodgiganten og gourmetkokken klar til at præsentere næste skud på burgerhimlen.
For Brian Mark har igen været i køkkenet for at kreere den helt nye Homestyle Whiskeysauce.
Vi har naturligvis allerede været på pletten for at smage den nye satsning.
Sådan smager den
Lad os få de iskolde burgerfacts på bordet.
Burgeren har en løgpuré i bunden. Derudover består den af en skive røget cheddarost, en skive smelteost med cheddar, to skiver bacon, bøf, rucolasalat og tomat og så … en spicy whiskeysauce.
Bøffen og bollen er som vi kender den, så den smager jo genkendeligt og lige som man forventer en McDonald’s burgerbolle skal smage.
Burgeren var til gengæld virkelig flot og fuld af glans – næsten som på reklamebillederne, der ellers normalt aldrig ligner virkeligheden.
Der er masser af smag i den nye Homestyle Whiskeysauce. Det klæder bøffen og bollen at de får smagfuldt selskab af røget cheddarost, bacon og en løgpuré.
Fungerer whiskeysauce i en burger?
Whiskeysaucen er faktisk – som lovet – til den lidt spicy side, men det er ikke noget, der behøver at blive skyllet ned med 1,5 liter mælk bagefter. Den giver bare et godt kick!
Dog kan det spicy kick til saucen godt gå ind og overskygge smagen af whisky. Så hvis man bestiller denne burger med forventningen om en god traditionel whiskysauce, er der risiko for skuffelse.
Er du til rucolasalat i en burger, så er der altså en på menukortet nu.
Burgeren koster 65 kroner.