Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

“Hemmelig” åbning: Nu er dørene åbne til nyt spiseri

Af Camilla Thorenfeldt

Så skete det.

Flaget blev hejst klokken 11.59, og nu er Engel og Hein, spiseri på Fanø, officielt åbent.

“Åbningen var ikke planlagt til præcis i dag, men nu skulle det være. Vi har ikke reklameret nogen steder med, at vi åbner op i dag. Det finder folk lige så stille ud af, og vi glæder os så meget til at vise det hele frem,” fortæller ejerne Andreas og Sille Hein Engel.

Og nu MigogEsbjerg var forbi, så måtte vi lige tjekke det lækre kort ud.

Valget faldt på en smuk tatar af lokalt oksekød fra Sønderho, med masser af frisk purløg, en fed og syrlig mayo og friteret løg. Vi valgte lidt oliven “on the side” til et godt glas vin. Kæmpe ja tak herfra.

Kortet er overkommeligt, og der er noget for enhver smag.

Indretningen er lækker og afslappet, og der er plads til at sidde og nyde maden alene eller sammen med andre. Der var gang i køkkenet, og der duftede helt fantastisk.

Så fremover kan du glæde dig til at besøge Engel og Hein i Hovedgaden på Fanø, for der er åbent for alle.

Del artikel

Andre læser også