Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

I dag fejrer vi International Sushi-dag: Her er 5 af de bedste sushi-steder i Esbjerg

Af Camilla Thorenfeldt
Sushi ad libitum ved Mr. Fish. Foto: Cecilie Winther
Sushi ad libitum ved Mr. Fish. Foto: Cecilie Winther

I dag er det international sushi-dag, og det er altså noget vi fejrer. For Esbjerg er altså virkelig en by, der elsker sushi.

Hvis du bare ikke kan få nok af den skønne spise, som oprindeligt kommer fra Japan og gjorde sit indtog i Danmark i 90’erne, så byder vores skønne by, på rigtig mange forskellige steder, hvor du kan nyde skøn sushi og spise dig mæt i sushi ad libitum, et bredt udvalg af sushi-retter og japanske delikatesser.

Der er altså frit valg, når vi taler om sushi-steder her i Esbjerg.

MigogEsbjerg har samlet 5 lækre steder, hvor du kan forsyne dig med alt det sushi, du elsker.

Det kan være svært at vælge.

Mr. Fish Sushi leverer det populære koncept “All You Can Eat”-sushi. Det betyder, at du som gæst betaler et engangsbeløb og derefter kan bestille alt den sushi, du kan spise. Ad libitum-konceptet byder på lækker frisklavet sushi, varme retter, sticks og søde desserter.

Hvem: MR. Fish Sushi – Se menuen her

Hvor: Kongensgade 38, 6700 Esbjerg

O-Shi Sushi leverer smagen af ægte sushi tilberedt med kærlighed for maden og respekt for de originale opskrifter. Her får du smuk og lækker sushi tilberedt af friske råvarer.

Hvem: O-Shi Sushi

Hvor: Torvegade 86, 6700 Esbjerg

LYOKOI leverer en menu, der spænder fra håndrullet sushi til nøje udvalgte japanske delikatesser. Lyokoi inviterer dig til at dykke ned i en verden af smag, farver og tradition, og der er masser af lækker sushi at vælge mellem.

Hvem: LYOKOI – Se menuen her

Hvor: Skolegade 53 st., 6700 Esbjerg

Nara Sushi er både restaurant og take-away. Vælg Sushi Ad Libitum hvor du kan spise dig mæt i din yndlings-sushi til en fast pris. Du kan bestille så mange gange, du har lyst til. Deres dygtige sushi-kokke er stolte af deres håndværk og tilbereder sushien i restauranten for øjnene af dig.

Hvem: Nara Sushi – Se menuen her

Hvor: Torvegade 10, 6700 Esbjerg

SushiArt tilbyder et bredt udvalg af sushi-retter, fra de traditionelle favoritter til kreative nyfortolkninger, der tilfredsstiller enhver smag. De bruger kun de fineste ingredienser, hvilket sikrer, at hver tallerken er en hyldest til både tradition og innovation.

Hvem: Sushi Art – Se menuen her

Hvor: Torvegade 28, 6700 Esbjerg

Del artikel

Andre læser også