Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

I næste uge får Esbjerg en ny stor indisk restaurant: “Når folk spørger, hvor jeg er fra, siger jeg Esbjerg”

Af Mads Grinderslev
Foto: Mads Grinderslev
Foto: Mads Grinderslev

På onsdag får Esbjerg en ny stor restaurant, når Namaste Esbjerg slår dørene op i Skolegade 21.

Med små hundrede pladser indenfor og 70-80 stykker udenfor i en gårdhave, der kan tages i brug næste år, får ejer Satya Kaushik god mulighed for at servere indiske retter for esbjergenserne.

Tidligere har han sørget for indisk take away i naboejendommen, hvor det nye spisested Singapore Køkken nu åbner.

“Jeg åbner restauranten på grund af den kærlighed, folk giver mig”, fortæller Satya Kaushik, der flyttede til Danmark i 2011, og efter en afstikker til Australien vendte han tilbage til Danmark, hvor Esbjerg altså nu er basen.

Her føler han sig hjemme.

“Når folk spørger, hvor jeg er fra, siger jeg Esbjerg”, fortæller restaurant-ejeren, der tidligere har åbnet restauranter i Herning og Vejle.

I næste uge får Esbjerg en ny stor indisk restaurant: "Når folk spørger, hvor jeg er fra, siger jeg Esbjerg"
Onsdag slår Namaste Esbjerg døren op. Foto: Mads Grinderslev

Med restaruranten vil han gerne tilbyde esbjergenserne indisk fine-dinning, og han kommer blandt andet til at tilbyde det, han kalder en Thali Tapas-menu. Han har allieret sig med en kok, der kommer til fra Indien.

“Han har mere end 25 års erfaring”, fortæller Satya Kaushik.

¨Stort menukort”

Indien er et stort land, og det er restaurantens menukort også. Her er retter fra forskellige dele af landet.

“Så vi dækker landet fra nord til syd og fra øst til vest”, fortæller ejeren, der gerne vil servere autentisk mad for gæsterne.

Tanken er, at Namaste Esbjerg nogle dage – torsdag-lørdag – også skal fungere som bar, og på menukortet vil der både være indiske øl og forskellige drinks.

Inden restauranten åbner officielt på onsdag, regner Satya Kasuhik med at lave en preopening.

Restauranten kommer til at have åbent fra klokken 11 om formiddagen til klokken 22 om aftenen. Tirsdag er åbningstiden klokken 15-21.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien