Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Indbrud, hærværk og trusler: Politiet har haft travlt

Af Niklas Grønborg
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Der har været nok at se til for politiet de seneste dage. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi onsdag morgen.

På venusvænget i Esbjerg har to ejendomme været udsat for indbrud. Det ene er sket i tidsrummet fra mandag aften til tirsdag formiddag, og det andet indbrud er sket mellem mandag eftermiddag og tirsdag aften. Ifølge politiet er der grund til at tro, at det er samme gerningsmænd, fordi begge er sket i cirka samme tidsrum.

I det første hus er gerningsmændene kommet ind ved at afliste en rude i en terrassedør. De har været rundt og gennemrode hele huset, men politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet. I det andet hus er gerningsmændene kommet ind ved at knuse en rude i badeværelset. Her har tyvene også været rundt i hele huset, men politiet har heller ikke det samlede overblik over, hvad der er stjålet.

Politiet har taget DNA-spor i håb om at finde gerningsmændene.

Punkterede biler

Flere bilejere har den seneste tid oplevet, at deres køretøj er blevet udsat for hærværk. På Farupvej i Ribe blev der mandag kastet en genstand mod forruden på en parkeret bil. Derudover der sparket flere gange på den ene sidedør.

I Esbjerg er to parkerede biler på Frihedsvej også været udsat for hærværk. her er dækkene blevet piftet.

Politiet ved ikke, hvem gerningsmændene er, men de prøver at finde videoovervågning fra området og på den måde identificere gerningsmændene.

Endelig undersøger politiet også en anmeldelse om en hændelse, der skete lørdag i parkeringshuset i Danmarksgade. Her tog en 17-årig mand kontakt til en anden 17-årig mand, hvorefter den første mand slog den anden i ansigtet med flad hånd.

Ifølge politiet stjal gerningsmanden den forurettedes køretøj, som enten var en knallert eller scooter. Derudover gav gerningsmanden trusler på livet, hvis den forurettede meldte episoden til politiet.

Politiet ved ikke, om de to 17-årige kender hinanden, og de er ved at få vidneforklaringer fra andre, der var til stede ved hændelsen.

Hash, kokain og en masse fyrværkeri

Natten til onsdag var politiet til stede i Ådalsparken i Esbjerg efter at have modtaget et tip om, at der var narkohandel på en adresse.

Det lykkedes politiet at finde 50 gram hash, under et gram kokain samt 18 kilo fyrværkeri på adressen. I den forbindelse har politiet sigtet en 26-årig mand fra lokalområdet.

Del artikel

Andre læser også