Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Landsretten stadfæster afgørelse: EfB stadig på lokale hænder

Af Niklas Grønborg
EfB / Foto: EfB
EfB / Foto: EfB

Den tidligere amerikanske ejer af EfB Paul Conway har sammen med Esbjerg Investment Limited forsøgt at få Skifterettens afgørelse omgjort, da EfB tidligere på året skiftede tilbage på lokale hænder. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Sagen blev i begyndelsen af maj stadfæstet i Skifteretten, hvorefter amerikanerne kærede til landsretten. Tirsdag var sagen i landsretten, som har behandlet amerikanernes kæremål, og Landsretten har også stadfæstede afgørelsen. Dermed er rekonstruktionen af Esbjerg fB foregået efter bogen, og klubben bliver på lokale hænder.

– Det er en rigtig god dag for Esbjerg fB. Dem har vi efterhånden haft en hel del af. Det er gået, som vi har håbet og forventet. Arbejdet med at få Esbjerg fB tilbage i god gænge er godt i gang, og vi har ikke ladet kæremålet få indflydelse på vores arbejde, men derfor er det selvsagt stadig rigtig dejligt, at få denne sidste knast af vejen, siger Bestyrelsesformand for EfB, Flemming Enevoldsen.

EfB skriver yderligere, at Esbjerg Investment Limited har via deres advokat fremført flere udtalelser omkring mulig videre proces. Klubben fastslår, at det ikke vil påvirke det arbejde, der er påbegyndt i bestyrelsen og i klubben.

Del artikel

Andre læser også