Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Massiv interesse: The Tobacco Club har fået flere end 300 medlemmer

Af Mads Grinderslev
Foto: Mads Grinderslev
Foto: Mads Grinderslev

The Tobacco Club, der gerne vil fungere som paraplyorganisation for Tobakkens brugere, har umiddelbart fået en fremragende start.

Godt tre uger efter at der blev åbnet for medlemstilgang, har ikke færre end cirka 350 således meldt sig ind i foreningen ifølge en udsendt pressemeddelelse.

Desuden nyder foreningen nu opbakning fra stort set alle relevante musik-, drama- og kunstforeninger, som vil med ind under ”paraplyen.”, fortælles det.

The Tobacco Club ledes i øjeblikket af en bestyrelse på syv personer, og den 27. juni vil man organisere foreningen demokratisk på en ekstraordinær generalforsamling i Musikhuset Esbjerg. Der skal findes to nye bestyrelsesmedlemmer, og så er planen, at der etableres et brugerpanel, hvor alle foreningerne kan blive repræsenteret.

På denne måde vil The Tobacco Club opnå styrke til at samarbejde med Esbjerg Kommune og Musikhuset Esbjerg.

Glæder sig

Musikhuset Esbjerg skal fremover stå for driften af Tobakkens scener, mens The Tobacco Club gerne vil varetage interesserne for stedets øvrige aktiviteter, fungere som et rådgivende organ og i et vist omfang påtage sig at være arrangør af koncerter, forestillinger, udstillinger mv.

”Vi glæder os til samarbejdet. Kommunen har spillet ud med en plan for den del af Tobakken, som Musikhuset ikke skal styre, og her kan der være nogle detaljer at drøfte nærmere. TTC vælger at se muligheder frem for problemer, og når Tobakkens brugere nu finder sammen i et fælles forum, kan vi med større vægt argumentere for at opnå fornuftige løsninger”, udtaler Peter Jakobsen, der er kasserer i The Tobacco Club.

Man kan læse mere om The Tobacco Club her.

Del artikel

Andre læser også