Når gastronomi og sundhed mødes: Esbjerg og Grindsted Sygehus får ny frontfigur i køkkenet
I løbet af kort tid er det et nyt ansigt, der har ansvaret for maden på Esbjerg Sygehus. Det oplyser Esbjerg Grindsted Sygehus i en pressemeddelelse.
Om ganske få måneder rykker Adam Hedevang Malmø ind i køkkenet på Esbjerg og Grindsted Sygehus, når han tiltræder stillingen som ny køkkenchef.
Og det er ikke hvem som helst han erstatter. Den 31-årige kok overtager nemlig posten fra Vibeke Jochumsen, der efter 42 års ansættelse i regionen stopper med udgangen af januar måned 2025.
Det betyder også, at Adam Hedevang Malmø bliver chef for cirka 90 medarbejdere, der fordeler sig på produktionskøkkenet i Esbjerg samt modtagekøkkenerne i Grindsted og psykiatrien.
”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og at blive en del af organisationen,” fortæller den nye køkkenchef.
Hos direktionen på Esbjerg og Grindsted Sygehus glæder man sig også over ansættelsen af Adam Hedevang Malmø og ser frem til samarbejdet.
”Med Adam får vi en dygtig køkkenchef, der kan fortsætte det gode arbejde, der allerede er i gang i afdelingen. Vi ser frem til, at han med sine visioner kan bidrage til at videreudvikle og sætte sit præg på køkkenet og dets målsætninger, så vi også i fremtiden kan levere mad til vores patienter og medarbejdere af høj kvalitet,” siger konstitueret direktør Mads Haugaard på vegne af direktionen.
Adam Hedevang Malmø er 31 år, og han er uddannet kok fra Hotel Britannia, hvor han senere blev souschef og dernæst køkkenchef.
Desuden har været ansat som Food og Beverage Manager på Schackenborg Slot og Slotskro, hvor han blandt andet har haft ansvaret for to afdelinger.
Han er bosat i Esbjerg med sin familie.