Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ny indisk madoplevelse i Esbjerg: Denne ret skal du smage

Af Cecilie Winther Christiansen

I starten af august åbnede Namaste Esbjerg dørene igen, nu i store, flotte lokaler på Skolegade 21.

Tidligere har de kun haft fokus på take away fra naboejendommen, hvor esbjergenserne har kunnet nyde deres lækre indiske retter. Nu er de åbnet op med plads til små hundrede personer indenfor.

Når du træder ind, bliver du mødt af indisk musik fra højtalerne og et venligt personale.

Indretningen er virkelig hyggelig, og du føler, at du kan læne dig tilbage, nyde maden og lade snakken flyde.

Ny indisk madoplevelse i Esbjerg: Denne ret skal du smage

Stort menukort der dækker områder fra hele Indien

Om du er til Butter Masala, Mango Masala, Manchurian Masala eller Tikka Masala, så har de det – med flere forskellige valgmuligheder af kød, og du kan også få mange af retterne vegetarisk eller vegansk.

Ud for retterne er der billeder af maden, så øjet også kan være med til at bestemme.

Noget, vi ikke kunne få øjnene væk fra, var deres tre retters Thali tapas-menuer. Hele tretten forskellige kombinationer, så vi måtte have lidt hjælp. Anbefalingen lød på deres 1E Butter Masala Thali-menu – medium stærk og med kylling.

Godt vi valgte medium stærk, for det var lige tilpas – vi fik også varmen.

En samlet bakke med alle herlighederne på – Butter Masala, ris, nanbrød, Mango Lassi, papadum og løg Bhaji.

Deres løg Bhaji, som er en indisk snack, overraskede os. En sprød indisk løgkage – måske lidt skeptisk i starten, da det ikke er en typisk kage man præsenteres for, men den kunne noget.

Alt fra det virkelig søde til det stærke bliver serveret i deres Thali-menu, og det komplementerer hinanden godt.

Vi fik også anbefalet en cocktail til menuen, Boozy Mango Lassi, og det fungerede bare godt til – den nulstillede smagen i munden, fra det stærke, så man var klar igen til endnu en smagsoplevelse. En sød, lækker og cremet drink, der blev serveret i et cocktailglas – hvad mere kan man bede om?

Ny indisk madoplevelse i Esbjerg: Denne ret skal du smage
Butter Masala Thali-menu og Chicken Tikka Sizzler. Foto: Cecilie Winther

En dampende forret og ny indisk bar

Udover deres tapas-menu blev vi også fristet af en af deres forretter, 10a Chicken Tikka Sizzler, kyllingebryst der er marineret i yoghurt, citron og med indiske krydderier og selvfølgelig bagt i tandoor. Forretten kommer ind på et virkelig varmt fad, så det stadig damper og simrer, når det rammer bordet.

Selvom det er en snack/forret, er der rigeligt med mad, men det smager også af mere.

Så man skal være ret sulten, hvis man vælger at køre begge ting. Vi valgte at dele tapas-menuen og forretten to mand, så vi fik lov at smage på lidt af hvert, og vi var virkelig glade og mætte, da vi gik derfra.

Så hvis du, ligesom os, er ret vild med indisk mad, så er det bare om at besøge Satya Kaushik og hans team, der står bag Namaste.

Deres drinkskort er stort, så du kan også nyde deres drinks og øl. Desuden åbner de dørene til deres nye bar nu på torsdag den 22. august, hvor du kan smage alt fra håndbajere til signaturdrinks med et indisk twist. Den nye bar er åben fra klokken 21.00-02.00, hver torsdag, fredag og lørdag.

Hvad: Namaste

Hvor: Skolegade 21, 6700 Esbjerg

Ny indisk madoplevelse i Esbjerg: Denne ret skal du smage
Forret Chicken Tikka Sizzler. Foto: Cecilie Winther

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien