Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ny spiller på plads: EfB skriver under med offensivprofil

Af Niklas Grønborg
Foto: EfB
Foto: EfB

EfB har allerede været aktive på transfermarkedet, og nu har klubben sikret sig endnu en spiller, der skal hjælpe til, når 1. Division sparkes i gang. 25-årige Lucas From er ny EfB-spiller, da han har skrevet under på en treårige kontrakt. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Lucas From kommer til EfB fra Fremad Amager, hvor han har spillet siden 2020. Han er udpræget offensivspiller og kan spille flere af de forreste positioner.

Cheftræner i EfB, Lars “Lungi” Sørensen er glad for den nye signing, som har været en prioritet at hente til klubben.

“Vi har efterhånden stået over for Lucas From en del gange, og han har været en spiller, vi har skullet forholde os til, fordi han har været en irriterende god modstander. Lucas er teknisk stærk og kan med sin udfordrende spillestil virkelig kreere chancer til sig selv og holdkammeraterne, og det forventer vi også, han kommer til i EfB. Vi glæder os derfor til at få ham som medspiller og til at byde ham velkommen i klubben”, siger Lars “Lungi” Sørensen.

Lucas From glæder sig til at iklæde sig den blå-hvide-stribede trøje.

“Jeg har været meget interesseret i at prøve mig af på et højere niveau end 2. division, og har også haft forskellige muligheder for det, men da EfB meldte sig på banen, var jeg ikke i tvivl. Det er en stor klub med et godt fodboldhold, som jeg jo har spillet imod en del gange de seneste år, og hele pakken her tiltaler mig. Jeg har haft gode snakke med ”Lungi” og menneskerne i og omkring klubben virker rare, og det betyder også meget. Og så bliver det jo bare fedt at møde de nye holdkammerater og løbe ind på Blue Water Arena og have tilskuerne i ryggen frem for det modsatte”, siger han.

Del artikel

Andre læser også