Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Piolas pizzaer går som varmt brød: Vil udvide med nyt sted i midtbyen

Af Mads Grinderslev
Michael Thomsen og René Pedersen har succes med Piola Pizza. Foto: Mads Grinderslev
Michael Thomsen og René Pedersen har succes med Piola Pizza. Foto: Mads Grinderslev

For godt et halvt år side åbnede Piola Pizza i Esbjerg, og esbjergenserne har fået smag for stedets napolitanske pizzaer.

I så høj grad at pizzeriaet, der ejes af René Pedersen, flere gange i april måtte melde udsolgt – der var simpelthen ikke flere dejkugler.  

Michael Thomsen, der er udlært kok, har været med fra starten, og han tror Esbjerg har savnet et sted som Piola, hvor der er fokus på gode råvarer.

“Vi har bare ligget vandret,” siger kokken, der oplever at esbjergenserne gerne vil betale lidt ekstra for god mad.

Han er svært glad for folks modtagelse af Piola.

“Man bliver helt overvældet af lykke,” fortæller han.

René Pedersen startede oprindeligt Piola op sammen med vennen Adis Suljovic, men tidligere i år besluttede vennerne, at det er René Pedersen, der selv skal køre pizzeriaet.

Piolas pizzaer går som varmt brød: Vil udvide med nyt sted i midtbyen
Piolas napolitanske pizza er skal bages ved mindst 400 grader. Inden da har dejen hvilet mellem 48 og 72 timer. Foto: Mads Grinderslev

René Pedersen var selvstændig inden for marketing, før han gik pizzaens vej.

Derhjemme bagte han napolitanske pizzaer i fritiden, og han nærstuderede håndværket.

11 år på kontorstol

Og hans venner og familie var begejstrede for de rygende varme resultater. 

“Nu havde jeg siddet på en kontorstol i 11 år, og så tænkte jeg, nu prøver jeg,” fortæller René Pedersen omkring åbningen i storcentret i oktober sidste år. 

-Vi er allerede på udkig efter et nyt lokale i centralt i midtbyen.

Det har vist sig at være en god idé – det vidner de mange kunder om. 

“Det er jo en anerkendelse af, at vi leverer noget godt,” siger Piola-ejeren, der har kunnet glæde sig over flotte anmeldelser til det lille sted.

På udkig

Og apropos lille.

Piola-folkene går faktisk med planer om at udvide deres pizza-forretning.

“Vi er allerede på udkig efter et nyt lokale i centralt i midtbyen,” fortæller René Pedersen.

“Både plads og beliggenhed skal hænge sammen, og der har det rigtige ikke været der endnu, forklarer Piola-ejeren.

Han er sikker på, at interessen for en Piola-afdeling i midtbyen er til stede.            

“Vi får mange ind som spørger, ”hvornår åbner I inde i byen?”.

Det er ikke fordi han er på vej væk fra storcentret – således investerer han nu i en italiensk-produceret bronzeovn, der skulle komme denne sommer.

Dermed kan det være, at man kan sætte tænderne i en Piola-pizza flere steder i fremtiden.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien