Arnbjerg Pavillionen
Restaurant i Varde – spis hos Restaurant Gro
Køkkenchefens tanker
Køkkenchefen og hans team af dygtige kokke har sammensat en menu, hvor vi vægter lokale, økologiske og bæredygtige råvarer højt, der er inspireret af sæsonen. Hvad enten du er til kød, fisk eller vegetarretter, vil du kunne finde noget, der falder i din smag. Vores menukort består af hhv. enkelte retter fra a la carte såvel som sammensatte retter. Du er altid mere end velkommen til at spørge tjeneren, hvis du er i tvivl om menuen.
Vi bestræber os på at lave alt fra bunden, og vi gør det helst med lokale råvarer. Vi har bl.a. et samarbejde med Enghavegård, Toftegaard og Kathrinelund. Derudover har vi en lokal samler, der går rundt i naturen og finder de ting, vi kan bruge i køkkenet. Det kan være alt fra hyben og havtorn til tang og svampe. Du er med andre ord sikret et lokalt og velsmagende måltid, når du sætter dig til rette i Restaurant GRO i Varde.
Udover at vi kan nyde godt af de lokale råvarer, forsøger vi selv at dyrke og producere en række af de ingredienser, vi bruger. F.eks. sylter vi altid selv om sommeren, så vi har egne produkter om vinteren. Så vores retter er enkle, men meget velsmagende af friske råvarer som er blevet behandlet derefter.
Vi er ikke bange for nytænkning inden for gastronomien. Vi tager os tid til at prøve nye ting, samt det er et mål at kunne sylte om sommeren, så vi har egne produkter til om vinteren.