Så er Tacobørsen åben: Og wauw lækkerierne herfra kommer til at være i høj kurs
Fredag åbnede Tacobørsen, som nogle måske kender fra Fanø, en bod på Esbjerg Street Food. Dermed kan man igen sætte tænderne i tacos og andre mexicanske lækkerier på stedet.
Lad det være sagt med det samme: Mums det er lækkert. Ved frokosttid stod folk i kø ved Tacobørsens bod, og det forstår vi til fulde.
De to tallerkener med “Taco Birria” og “El taco Chicken” , vi bar ned til et af bordene i gårdhaven, var en fryd – både for øjet og maven. Alle de lækre tacos var med dobbelt op på majstortillas, og der fulgte en krydret varm bouillon med – så var det ellers bare at dyppe løs. Måske ikke første date-mad, men helt vildt godt.
Gavmilde mængder
“Taco birria”-tallerkenen var med langtidssimret oksekød, mozzarella, løg og koriander. Kyllingevarianten var med kylling – surprise – og mozzarella, chipotle-mayo, løg, koriander og gavmilde mænger hjemmelavet guacamole.
Koriander kan skille vandene, we know, men her var det i mængder, så selv de, der rynker på næsen over den kraftige krydderurt, kan være med.
De fire tacos gav en fin varme i munden uden decideret at være stærke. Er man til et ordentlig spark chili, står der flasker med chilisaucer til fri afbenyttelse.
Er man nysgerrig på prisen, koster de fire tacos med kylling 125 kroner, mens man får tallerkenen med Taco Birria en rund tyver billigere.
Også til vegetarer
Tacobørsen har en række andre retter på menukortet – du finder også tacos i deluxe- og vegetarvarianter, en birriasandwich og nachos med og uden kød.
Dermed er der masser af grunde til at komme tilbage. Det gør vi, og vi er sikre på, at lækkerierne fra Tacobørsen kommer til at være i høj kurs.