Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Snart åbner Café J: Vanvittige åbningstilbud og bookingerne er begyndt

Af Cecilie Winther Christiansen
Vennerne og ejerne af Café J, Agar Haji og Yunus Bozdemir. Foto: Cecilie Winther
Vennerne og ejerne af Café J, Agar Haji og Yunus Bozdemir. Foto: Cecilie Winther

Nu er der ikke længe til, at Esbjergs nye café, Café J, slår dørene op i de gamle Butchers-lokaler på Grådybet 71.

Makkerparret Agar Haji og Yunus Bozdemir har arbejdet nærmest i døgndrift den sidste uge for at få det hele gjort klar til på fredag den 28. juni, hvor de åbner dørene kl. 10.00.

De glæder sig til at åbne og byde velkommen, og de håber på, at vejrguderne er med dem fra start, da de også kommer til at have udeservering.

Allerede nu kan man booke bord, og Agar fortæller, at der er mange, som har booket bord, hvilket de er meget glade for.

De forkæler os også med nogle vilde åbningstilbud! Fra fredag d. 28. juni til søndag d. 30. juni kører de med 50% på alle burgere, sandwiches og pastaretter.

Derudover kan du også spise alle de kartofler og få alt det sauce, du vil, hvis du bestiller en hovedret, og børnene (u. 12 år) får gratis desserter.

Så hvis du er nysgerrig på Esbjergs nye restaurant og café, så er det alletiders mulighed for at få smagt på retterne i deres åbningsweekend, og det gælder også deres take away.

Væggene i Café J kommer til at have billeder fra stedets historie. Foto: Cecilie Winther

Vil gerne bevare historien

Agar og Yunus havde i lang tid kigget efter et sted, hvor de kunne åbne deres café og restaurant i Esbjerg. Da de en dag havde været i Svømmestadion Danmark, så de et til salg-skilt på Butchers’ gamle lokaler, og så var der ikke langt fra tanke til handling.

Vennerne blev enige om, at dette var det perfekte sted for dem at åbne. Der var godt med plads og mange muligheder.

Lokalerne har rummet mange forskellige ting, siden det helt i starten var Tovværk her i Esbjerg, og Agar og Yunus vil gerne bevare historien i deres café og restaurant.

Derfor vil du også blive mødt af gamle billeder fra dengang, lokalerne dannede rammerne om Tovværket, når du træder ind i Café J.

Deres pastaretter har de også opkaldt efter Esbjerg og området, så du kan snart gå ombord i “Penne Tovværket”, “Penne Vadehavet” og “Penne Grådybet”.

Den ikoniske skorsten har også fået nyt navn “Café J”. Foto: Cecilie Winther

Restaurant med plads til alle

Café J åbner op for almindelig à la carte hver dag fra kl. 10.00-21.30 i deres store restaurant, men de har også et mindre lokale, hvor der er plads til 40-50 personer, som f.eks. kan bruges til fødselsdage, konfirmationer, dåb eller møder.

Der kan man være helt uforstyrret, så Agar og Yunus håber, at det også vil blive taget godt imod.

Menuen på Café J bliver, som man kender den fra Café J i Grindsted, med alt lige fra brunch, burgere, sandwiches og pastaretter til snacks. Dog kan man som noget nyt også sætte tænderne i omeletter i Esbjerg.

Det er også derfor, at du på deres logo kan se, at der står “God mad siden 2016”, da Yunus har drevet Café J i Grindsted siden da.

De håber, at børnefamilier vil komme forbi deres café, da de også laver et legerum, hvor man endda kan se ind i legerummet fra de fleste siddepladser i lokalet til venstre, når man kommer ind.

Så kan forældrene også have mulighed for at komme ud og slappe af og nyde et godt måltid, imens børnene er underholdt.

Aftale med A Place To

Derudover har de også lavet en aftale med A Place To, så deres gæster også kan komme over til dem at spise, og så håber de også, at eleverne fra Rybners vil komme forbi i deres loungeområde og slappe af og få lidt at spise.

Café J er et sted, hvor der er plads til alle, og hvor der er p-pladser lige ved siden af, hvor man må holde i fire timer uden at skulle bruge en app.

Det vil naturligvis også være muligt at købe mad som take away, hvor de har egen indgang og p-pladser til det, så gæsterne ikke bliver blandet sammen.

Vi er spændte på at komme på besøg i Esbjergs nye café og restaurant og se, hvad de har at byde på – rammerne er i hvert fald på plads.

Hvad: Café J

Åbner: Fredag d. 28. juni 2024 kl. 10.00

Hvor: Gådybet 71, 6700 Esbjerg

Åbningstider: Alle dage 10.00-21.30

Åbningstilbud fra fredag d. 28. juni til søndag d. 30. juni:
50% på alle burgere, sandwiches og pastaretter
Sauce og kartofler ad libitum til alle hovedretter
Gratis desserter til børn u. 12 år

Det gælder også deres take away.

Følg med ved Café J her.

Del artikel

Andre læser også