Nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Stegt flæsk ad libitum: Her får du dansk madkærlighed i februar

Af Camilla Thorenfeldt
Foto: Camilla Thorenfeldt
Foto: Camilla Thorenfeldt

Hvis du elsker den danske klassiker, stegt flæsk med persillesovs, så kan du godt begynde at glæde dig.

Februar kan nemlig gøres lidt hyggeligere, med god mad og godt selskab.

Hotel Ansgar inviterer til en hyggelig aften, hvor stegt flæsk er på menuen – og ikke bare én gang, men ad libitum.

Du kan sætte dig til bords og nyde sprødstegt flæsk serveret med tyk og lækker persillesovs, syrlige rødbeder og en knasende sprød salat.

For kun 248 kroner pr. person får du lov til at spise alt det stegt flæsk, du kan, og som prikken over i’et er der også en drikkevare inkluderet i prisen.

Hotel Ansgar sørger for den helt rette stemning med god mad og dansk hygge, hvor du kan samles med venner, familie eller måske en kollega for at nyde en aften med smag af tradition og nærvær.

Men du skal være hurtig, hvis du skal have en af sidste pladser til en fantastisk dag i februar.

Hvem: Hotel Ansgar

Hvor: Skolegade 36, 6700 Esbjerg

Hvornår: Søndag den 23. februar fra klokken 12.00 – 15.00

Læs mere her

Book bord på:
Telefon 75 12 82 44 eller info@hotelansgar.dk 

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien