Stor succes er tilbage: Ægte lokal delikatesse ad libitum på havnen

Hvis du ikke nåede at opleve succesen på Gammelhavn sidst, så har du chancen for at opleve en ægte lokal delikatesse, når Gammelhavn endnu engang åbner dørene for deres populære “Bakskuld & Bajere”-arrangement.

“Jeg har lige åbnet op for lidt flere pladser til weekenden, for de ryger altså hurtigt. Så der er lidt flere til på lørdag. Man kan booke bordet mellem klokken 12.00-16.00 og så har man to timer i det tidsrum. Vi glæder os rigtig meget til at se vores gæster,” fortæller direktør for Gammelhavn Maria Høj Pedersen.
Ikke nok med du denne gang får hele tre datoer, så er det det også billigere.
Hele herligheden kan nemlig blive din til kun 350 kroner pr. person.
Bakskuld med hjemmelavet klassisk tilbehør, serveret direkte ved bordet og ad libitum, dertil iskolde fadøl ad libitum– eller alternativt vin, sodavand eller alkoholfri øl, hvis du hellere foretrækker det.

Det bliver ikke meget bedre.
“Vi er gået “Back to Basic”. Der hvor vi startede. I stedet for fire timer, så er vi tilbage til to timer, med masser lækkert mad og drikke. Det fungere bedst, og nu har vi prøvet lidt forskelligt af. Vi glæder os til at åbne op for bakskuld ad libitum igen,” fortæller direktør for Gammelhavn Maria Høj Pedersen.
Det første event er allerede nu på lørdag den 1. februar i to timer.
Du skal nok ikke vente for længe med at booke bord.
Hvem: Gammelhavn
Hvor: Britanniavej 3, 6700 Esbjerg
Hvornår: Lørdag den 1. februar, lørdag den 15. marts, lørdag den 13. april fra klokken 12.00-16.00
Læs mere her