Store ændringer på Street Food: Nyt spisested åbner
Der sker flere ændringer på Esbjerg Street Food.
Onsdag lukkede pizzastedet 400 Grader. Men der går ikke lang tid, før kunderne igen kan få en pizza på Esbjerg Street Food. Det fortæller Dan Lia Christensen, der ejer Esbjerg Street Food.
“400 grader lukkede igår, og der rykker Piola Pizza ind i stedet for. Der skal lige laves lidt om, og de skal have deres ting ind. Vi regner med sidst i oktober, er de klar til at åbne”, fortæller Dan Lia Christensen.
Piola Pizza er allerede i Esbjerg Storcenter.
“Vi har altid tænkt, at Street Food ligger til højrebenet, men der var allerede et med samme koncept. Men nu bød muligheden sig, og så slog vi til”, siger René Pedersen, der er indehaver af Piola Pizza.
Udover 400 Grader rykker Tacobørsen fra sin bod udenfor i gårdhaven ind i selve Esbjerg Street Food. De rykker ind i Lækkerhusets gamle lokaler.
Efter planen åbner Tacobørsen 4. oktober.
Ifølge Dan Lia Christensen er det et godt tidspunkt, at der sker ændringer i Esbjerg Street Food.
“Det er helt naturligt, at der sker ændringer et sted som Street Food. Vores højsæson i sommerferien er slut, så det er et fint tidspunkt at foretage ændringer”, siger Dan Lia Christensen.
Han fortæller yderligere, at der er flere spisesteder, som gerne vil ind på Esbjerg Street Food, men der på nuværende tidspunkt ikke er plads til flere.