Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tacobørsen lukker: Her åbner de i helt nye lokaler

Af Cecilie Winther Christiansen
Daneal Za Thkuai og hans team ved Tacobørsen på Suset.
Daneal Za Thkuai og hans team ved Tacobørsen på Suset.

Efter et vellykket halvt år på Esbjerg Street Food har Tacobørsen, der serverer autentiske mexicanske retter, haft deres sidste dag i gårdhaven.

Bag Tacobørsen står Daneal Za Thluai, som nu tager en velfortjent ferie efter en travl sommer.

“Det har været fantastisk at være sin egen chef og drive Tacobørsen i mit sabbatår, men nu trængte jeg til en lille pause,” fortæller Daneal.

Ny placering for Tacobørsen

Selvom Tacobørsen har lukket på Esbjerg Street Food, vender de heldigvis snart tilbage.

Fra den 4. oktober åbner de igen, men denne gang i nye indendørs lokaler. De overtager den bod, hvor Lækkerhuset tidligere holdt til.

“Vi er glade for at kunne fortsætte indendørs, især nu hvor vinteren nærmer sig. Det giver gæsterne mulighed for at nyde vores mad i varmen,” siger Daneal.

Ændringer på Fanø

De sidste somre har Tacobørsen haft en fast placering i Nordby på Fanø, men til næste sommer ændrer det sig.

Med flere forespørgsler på deres foodtruck til private arrangementer vil Daneal og hans team fokusere mere på dette i fremtiden og derfor ikke være en fast del af Fanø i sommerperioden.

Tacobørsen fortsætter dog med at bringe smagen af Mexico til deres kunder, både via deres nye faste placering og til private fester.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien