Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tak til festugens sponsorer

Af Redaktionen
Foto: Esbjerg Kommune
Foto: Esbjerg Kommune

Der skal lyde en kæmpe tak til festugens sponsorer og fonde, for uden jer ville der ikke være nogen festuge.

Sådan lyder det fra Esbjerg Festuge.

Esbjerg Festuge er netop veloverstået. Ni dage med fuld knald på aktiviteterne alle dage; 16 gratis koncerter på Torvet, langbordsmiddag med 250 spisende gæster under åben himmel i Skolegade, nye scener hos Kulturskolen, Sommerbio, ContainerKUNST på Dokhavnen, gadeteater, havnerundfarter, Familiedag, Børnedag på Torvet, tipi i Heerups Have, åbent hus hos Maritimt Center, Seniordag i Musikhuset, Foredragsfestival, Opera denne gang i lune rammer i Musikhuset, DiverCITY for bare at nævne nogle.

Godt og vel 150 fantastiske aktiviteter har det været muligt at deltage i under dette års festuge, og folk har i den grad trodset vejrets luner og har bakket op om festugen.

Men INTET af dette havde været muligt uden festugens trofaste støtter, sponsorerne og fonde.

Hovedsponsor

Igen i år har Det Faglige Hus været festugens hovedsponsor, og det er blandt andet på grund af Det Faglige Hus, at vi torsdag aften kunne åbne scenen på Torvet og nyde koncert med både Søs Fenger og Halberg & Friends, ligesom de unge fik en fest med Music 4 Free på Torvet fredag, og vi alle sammen kunne nyde årets afslutningsfyrværkeri på Torvet lørdag aften.

“Vi har nu igennem flere år været engageret i Esbjerg Festuge og for os er ugen et unikt udstillingsvindue, der viser hvad Esbjerg Kommune har at byde på. For os som en af byens store arbejdspladser giver det mulighed for at gøre Esbjerg Kommune til et endnu mere attraktivt sted at bo og arbejde. Vi er en arbejdsplads, der rummer mange specialister og forskellige mennesker, derfor er det vigtigt for os at vi kan tiltrække kvalificerede medarbejdere. Her er et rigt kulturudbud en del af opskriften, der skal jo også være noget at opleve for både børn og voksne, når man ikke er på arbejde, og ungerne har fri fra skole”, siger Brian Elsted Hansen, administrerende direktør i Det Faglige Hus.

Kom og leg med

Esbjerg Festuges budget er 2,9 millioner kroner. Kun de 785.000 kroner kommer fra Esbjerg Kommune. Resten er fra byens fonde og festugens sponsorer. Derfor er støtten også meget vigtig for, at festugen kan holde det høje niveau, fortæller Esbjerg Kommunes eventchef Kirsten Bisgaard Kirchner:

– Vi er så taknemmelige for alle vores sponsorer. Det er ikke for sjov, når vi siger, at uden jer, er der ingen festuge. Derfor denne store tak til jer, siger Kirsten Bisgaard Kirchner og fortsætter:

– Listen med idéer til at gøre festugen endnu bedre og ønskerne til musiknavne er lang, derfor er der selvfølgelig altid plads til nye sponsorer, der har lyst til at lege med, tilføjer eventchefen.

Er du eller din virksomhed interesseret i at blive sponsor for festugen, så hiv endelig fat i eventsekretariatet for en dialog.

– Det kan jo være, at man har en god idé til en aktivitet eller et bidrag, som man gerne vil prøve af. Eller bare gerne vil bakke op om nogle af de mange idéer, vi har. Vi er med på det hele, siger eventchefen.

Foto: Esbjerg Kommune

Del artikel

Andre læser også