Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

To nye EfB’ere er på plads: En har tidligere trukket i blåt og hvidt

Af Mads Grinderslev
Foto: EfB
Foto: EfB

EfB fortsætter med at få nye kontrakter på plads forud for den kommende sæson i 1. division.

To nye spillere er nu præsenteret, og den ene vil for nogle være et velkendt ansigt.

Klubben har således skrevet en kontrakt gældende to sæsoner med Patrick Tjørnelund, der spillede ungdomsfodbold i EfB. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Forsvarsspilleren har de seneste tre sæsoner spillet 93 førsteholdskampe for Kolding IF, efter at have tilbragt mange år på EfB’s bedste akademihold.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen kender Patrick Tjørnelund indgående.

“I og med Patrick Tjørnelund har spillet det meste af sin ungdomsfodbold i EfB, så kender vi ham naturligvis rigtig godt, og vi får en arbejdsom og flittig forsvarsspiller, der kan dække flere positioner, ind i truppen. Patrick har siden sidst, vi arbejdede sammen, samlet værdifuld erfaring som seniorspiller i Kolding, så vi er glade for at få ham tilbage igen, for det er en endnu bedre spiller, der støder til os nu”, udtaler han i pressemeddelelsen.

“En god mulighed”

Patrick Tjørnelund, der spillede i Varde IF, til han var U13-spiller, begynder træningen med sine nye holdkammerater tirsdag.

“At komme tilbage til EfB er en god mulighed for mig og min karriere, så det har jeg været meget interesseret i. Jeg ser det som et ideelt sted at fortsætte min udvikling, og jeg kender jo trænerne og mange af holdkammeraterne, så jeg forventer hurtigt at falde ind på holdet og bidrage med det, jeg kan. Vi har en spændende sæson foran os, og det bliver fedt at være en del af”, fortæller han.

Om spillerne

Patrick Tjørnelund

Født: Den 5. april 2002

Tidligere klubber: Varde IF, Esbjerg fB, Kolding IF

Tim Freriks

Født: Den 2. oktober 1998

Tidligere klubber: KFC Koog aan de Zaan, FC Groningen, FC Utrecht, OFC Oostzaan, VV Katwijk, AB

Den 25-årige angriber, Tim Freriks har underskrevet en tre-årig kontrakt med EfB, oplyser klubben i en pressemeddelelse. Hollænderen kommer til fra AB.

Han scorede 15 mål for AB i 30 kampe i den netop overståede sæson – blandt andet en gang på Blue Water Arena tidligere på året.

“Først og fremmest er vi glade for at kunne tilføje Tim Freriks til vores trup. Det er en dygtig angriber, der er godt skolet, som vi får ind på holdet, og vi tror på, det bliver et rigtig godt match for begge parter. Vi kender Tim indgående, fordi vi har set ham flere gange og også selv stiftet bekendtskab med ham som modstander. Derudover har vi haft gode snakke med Tim, og vi har at gøre med en spiller, der virkelig har prioriteret at komme til EfB og blive en del af vores projekt”, fortæller cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen i pressemeddelelsen, hvor også Tim Freriks kommer til orde:

“Jeg glæder mig virkelig til at begynde i EfB, som er en stor klub og også velkendt i mit hjemland. Jeg kender jo holdet, fordi jeg har været modstander i seneste sæson, og niveauet er godt, så det bliver en fed udfordring for mig. Personligt er mit mål at bidrage med de ting, jeg er god til, så vi i fællesskab kan skabe resultater, som fansene bliver glade for og husker”, fortæller hollænderen.

Patrick Tjørnelund og Tim Freriks har første træningsdag med holdet tirsdag.

Del artikel

Andre læser også