Nyhedsbrev

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Esbjerg.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Esbjerg.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vigtigt spørgsmål skal besvares: Hvem har den hurtigste knallert på havnen?

Af Niklas Grønborg
I forbindelse med Suset vil Maxi-Maniacs finde ud af, hvem der har den hurtigste knallert på havnen. Privatfoto
I forbindelse med Suset vil Maxi-Maniacs finde ud af, hvem der har den hurtigste knallert på havnen. Privatfoto

Der er nok at glæde sig til, når Suset finder sted 16. og 17. august, hvor man blandt andet kan opleve koncerter med Nik og Jay, D-A-D og Medina. Men det er ikke kun musikalsk, at der er store oplevelser i vente. Nu kan Suset nemlig fortælle, at det også skal afgøres, hvem der har den hurtigste knallert på havnen.

I samarbejde med knallertklubben Maxi Maniacs holder Suset 17. august knallertræs på havnen, når festivalspladsen forvandles til en bane, hvor knallerterne kan køre om kap. Maxi Maniacs har afdelinger i hele landet, men moderklubben stammer fra Esbjerg, hvor den stadig holder til.

Selve ræset inddeles i to kategorier, hvor der både skal findes den hurtigeste og den langsomste knallert. Hvis du har en 1-gears veteranknallert, og har du lyst til at deltage i ræset, kan du ansøge klubben om at deltage i ræset senest 1. august. Der er begrænset antal pladser i ræset, og de fordeles af klubben, når fristen er oprindet.

“Er man ikke så heldig at have sin egen knallert, vil der efter ræset være mulighed for at få en prøvetur på Maxi Maniacs’ egne knallerter. Maxi Maniacs kommer også til at være værter i deres helt egen bar på festivalen, hvor Susets gæster har mulighed for at komme og hilse på ræsets stjerner og feste i knallertbaren Garagen”, skriver Suset i en pressemeddelelse.

Del artikel

Andre læser også